Kids


KidsKidsKids

Ook kinderen zijn bij China Tuin meer dan welkom. Speciaal omdat wij kinderen een warm hart toedragen, gingen wij een unieke samenwerking met Lonnie Ballonnie aan met als doel om zowel de  ouders als hun kinderen een spetterende avond te bezorgen. Lonnie Ballonnie is een professioneel feestatelier dat werkelijk een patent heeft op het heuglijk animeren van bedrijfsfeestjes, bruiloften, kinderfeestjes en natuurlijk uitzonderlijke horecagelegendheden zoals China Tuin. Door hun jarenlange ervaring en het gebruik van professionele producten die hun acts letterlijk en figuurlijk kleur geven, zal Lonnie Ballonnie ongetwijfeld een onvergetelijke indruk nalaten.  Daar kan je donder op zeggen!

Lonnie-Ballonnie-Overzicht-ballonnen

Terwijl de ouders hun buikje lekker kunnen vol eten, kunnen de kleine bengels hun hartje ophalen aan allerlei spectaculaire, wonderbaarlijke en vooral uiterst lachwekkende randanimatie.  Schminken, kunstjes met ballonnen en te gekke clowns die je met hun grappen en grollen zonder twijfel aan het lachen brengen…dat en nog veel meer mag je bij China Tuin verwachten. Alle animatie wordt steeds met professionele producten verzorgd en door professionele clowns in een kleurrijk  jasje gestoken. Zo wordt onder andere van niet irriterende en makkelijk afwasbare schmink gebruik gemaakt en wordt ook hygiëne te allen tijde zeer hoog in het vaandel gedragen. Kortom, u kunt uw kind met een gerust hart even uit het oog verliezen, terwijl u zelf van onze overheerlijke gerechten kunt genieten. Als dat geen mooi vooruitzicht is!

Aarzel dus niet om ook met kinderen China Tuin een bezoekje te brengen. Wij staan garant voor een avond vol prettig plezier en verrassend vertier.

B-LON-Logo