Regelement


Te laat? 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd zijn wij genoodzaakt uw tafel te vergeven aan andere gasten.

Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten.

Wij hebben de volgende betalingsmogelijkheden: Pin, American Express, Visa, Masterd Card en uiteraard contant. Gelieve één gezamelijke rekening per tafel.

Wij accepteren geen VVV-cheques of dinerbonnen, wel hebben wij onze eigen Dinerbonnen.

Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen van “Restaurant China Tuin”.

Het is niet toegestaan huisdieren zoals; honden of katten mee te nemen naar “Restaurant China Tuin”

Om de prijs kwaliteit verhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen. (bijvoorbeeld € 1,- per item)

De speelruimte voor de kids is een service die uitsluitend is bedoeld voor de gasten van restaurant China Tuin. Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in de speelruimte.

De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken e.d.

Het gebruik van wifi in China Tuin is volledig op eigen risico. China Tuin is niet aansprakelijk voor beschadiging van het device door virussen, malware, adware, etc., of door beschadiging van uw bestanden in geval van het (plotseling) uitvallen of blokkeren van de verbinding.

U gebruikt ons wifi netwerk slechts voor de doeleinden waarvoor deze is bedoeld (internet en e-mail). U mag daarbij geen illegale bestanden downloaden of andere illegale handelingen verrichten op het internet. China Tuin kan niet garanderen dat de verbinding altijd en volledig veilig is.

Acties zijn niet te combineren met andere acties. Bijvoorbeeld de jarige actie i.c.m. een andere actie.

Door gebruik te maken van onze faciliteiten, gaat u automatisch akkoord met de regels en de voorwaarden zoals hierboven gesteld.